Kontakt

Kontakt2019-08-21T11:37:01+00:00

Kontaktni podatki

Podbočje 93,
8312 Podbočje

V Piko na i vabljeni
po predhodnem dogovoru
od ponedeljka do petka
na 051 204 466.

Mnenja strank

PIKA NA I, kjer se končajo skrbi in sprostitev prične. Prijetno razvajanje v sproščenem okolju s profesionalnim pristopom in pravo mero domačnosti.
V Piki na i poskrbijo za vas od glave do pet. Nega las z naravnimi šamponi ter modernim striženjem. Tudi nega telesa je deležna vrhunski naravne kozmetike. Masaže v Piki na i so TOP. Prav tako vse ostale storitve.
V Piki na i pa po celovitem razvajanju lahko dobite tudi vse šampone za nego las in kremice, da nadaljujete pravilno skrb lase in telo tudi doma. Ker nudijo tudi svetovanje…
Zato veselo v Piko na i

P.S. pa velika izbira novih lakov…….

Katja

V še tako natrpanem urniku, si v Piki na i, vedno najdejo čas zate, sprostitev in razvajanje. Nikoli nisem bila razočarana.

Maja S.

Sem zelo zadovoljen s frizerskimi storitvami. Pridna in predvsem profesionalna frizerka. Sigurno še pridem.

Boštjan

Sreča je, kadar spoznaš pravega…frizerja. 🙂

Simona

Najboljše je po pedikuri, ko ni več trde kože in ostaja občutek, kot bi stal na mehki vati

Simon

Pika na i je kraj, kjer se greš resnično sprostiti. Prijazna šefica, ki mi zna vedno svetovati in se 100% posveti svojim strankam.Prava mera vsega – domačnosti, a hkrati profesionalnosti. Ko odhajam iz salona, sem vedno zadovoljna in srečna, da obstaja takšen kraj za nas ženske. :)Hvala ti Alenka za ves trud in prenašanje še tako zahtevnih strank. 😉

Doroteja

Odkar hodim redno na nego obraza je moja koža čista, nežna in zaščitena. Alenka jo s toplimi rokami napolni s tisto energijo, ki jo v danem trenutku potrebujem. Predvsem mi je všeč, ker je kozmetika, ki jo uporablja naravna in me vonji napolnijo celostno.

Anja S.

Pri Lenki se strižem že vrsto let. Vedno sem zelo zadovoljen s frizuro, kar potrdijo tudi dekleta 🙂 Glede cene bi samo priporočal, da bi jih dvignila naprav nivoju kvalitetno opravljenega dela. Le tako naprej!

Jernej

Moj poročni dan je minil popolno in velika zahvala gre PIKI NA I! Frizura na nov fensi način brez špang je bla top! Zdržala celo noč in če sem še iskrena, sem še spala z njo brez težav Makeup pa naraven in predvsem lahek! Oboje delo mojstrice Alenke! Vedno znova se rada vračam v njej salon!na kratko PRIPOROČAM!

Simona

Pri Piki na i se vedno sprostim. Prostor je zelo prikupen, prav tako pa tudi Alenka. Dobro pozna moj okus in tudi strukturo mojih las – vedno mi da kakšen nasvet glede nege. K njej zahajam že nekaj let in tako bo tudi ostalo.
Hvala Alenka za tvoj čas in dobro voljo! 🙂

Nejka

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov