O meni

O meni2019-02-13T09:49:16+00:00

Alenka Olovec

“Narava je moje izhodišče”

Poklicno pot sem začela s končanjem frizerske šole, ker pa me je želja po znanju klicala naprej, sem nadaljevala in zaključila tudi kozmetično šolo. Ob praksi sem kmalu ugotovila, da je to delo, ki me navdušuje, da v njem  uživam in se hkrati pomirim. Na kozmetiko ne gledam kot lepotičenje, temveč kot zdrav in pravilen življenjski slog.

Tako kot mnogi, sem tudi sama nagnjena k alergijam na koži in dermatitisu. Skozi leta sem sledila sebi, znanju in izkušnjam. Prišla sem do ugotovitve, da je naravna kozmetika tista, ki je najprijaznejša in najkvalitetnejša za nego kože in las. Je najboljša naložba zdravega, lepega in mladostnega videza. Narava je lepota, znanje in moč. Je moje izhodišče, zato so vsi produkti v mojem salonu naravni ali organski.

Ljubezen do kozmetike je zame nekaj edinstvenega, mehko čutnega, čarobnega… Poleg tega pa dobro premišljenega in strokovnega. Kvaliteto življenja z lahkoto pokvari vsem nam dobro znani (pre)hitri tempo. In zanj najboljša rešitev? Loviti ravnotežje. S čim pa si še lahko olajšamo in polepšamo vsakdan?

S pozornostjo, do samega sebe. Torej ne zatajujmo bolečih stopal, razpokane kože na rokah, bolečih mišic hrbtenice, srbečice na lasišču ali koži obraza … Ne drži zastonj trditev, da je koža največji organ in naš najhitrejši pokazatelj notranjega počutja. Vaše zaznavanje je prvi korak, do izboljšanja kakovosti življenja, naslednjega pa prepustite strokovnjaku v salonu, da poskrbi za vas. Urejenost in zdravje sta ključnega pomena vitalnosti. Že ozaveščene stranke, k meni redno prihajajo na tretmaje in tako poskrbijo zase. Z roko v roki gredo zdravje, lepota in zadovoljstvo.

V svojem salonu, vam že peto leto pomagam ohranjati zdrav in lep videz. Pri tem uživam zaradi:

  • ljubezni do samega poklica,
  • možnosti raznolikega dela, ki je vse na enem mestu,
  • deljenja in učenja znanja,
  • koristno preživetega časa,
  • kvalitetnih naravnih in organskih produktov,
  • pomoči ljudem pri izboljšanju zdravega in lepšega življenja,
  • sodelovanja z najmlajšimi, vse do najstarejših strank,
  • in predvsem nasmeha na obrazu, zadovoljnih strank.

Zavedam se, da sta čas in  zanesljivost tista, ki ustvarjata zaupanje med stranko in kozmetičarko. Zato je zame zelo pomemben pozitiven, individualen ter korekten odnos do soljudi. Verjamem, da po tem vsi hrepenimo.

Vzemite si čas zase in se podajte v svet naravne lepote in dobrega počutja.

Dobrodošli vsi, ki si želite biti del te zgodbe in s svojim prihodom soustvarjati Piko na i.

Alenka Olovec

Vzemi si čas. Privošči si. Zaslužiš si.

Poiščite me na Podbočje 93, 8312 Podbočje

Naroči se na 051 204 466

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov